Menu Sluiten

ZZP boekhouder

Ben jij op zoek naar een ervaren ZZP boekhouder in Zwanenburg die jouw ZZP boekhouding snel, voordelig én op afstand kan verzorgen? Dan is het zeker een goed idee om eens nader kennis te maken met de services van Voogd Administratieve Dienstverlening. Wij zijn niet alleen actief als boekhouder in Zwanenburg voor ZZP’ers, maar ook voor bedrijven binnen het MKB staan wij klaar met zeer complete servicepakketten. Als zelfstandige heb je natuurlijk al je tijd nodig om in je bedrijf te investeren. Hoe meer tijd je aan je administratie moet besteden, hoe minder tijd er geïnvesteerd wordt in de groei van je bedrijf. Tijd om de administratie uit te besteden? Dan bieden wij je uitstekende mogelijkheden.

zzp boekhouder

Wanneer ga je een ZZP boekhouder inzetten?

Veel ZZP’ers kiezen ervoor om de administratie in eerste instantie zelf te doen. Vaak gaat het om een relatief beperkte administratie, met nog vrij weinig inkomende en uitgaande facturen. Echter, als het je voor de wind gaat, dan groeit je administratie. Je verstuurt een groter aantal facturen naar steeds meer verschillende klanten, mogelijk moet je meer inkopen en ga je samenwerken met verschillende leveranciers.. Je bedrijf groeit, dus je administratie groeit mee. Er komt een moment waarop het verzorgen van de ZZP administratie meer tijd gaat kosten dan je zou willen. Dit betekent ook dat het je meer geld gaat kosten. Ieder uur dat jij aan je administratie werkt wordt er immers niets verdiend. Vaak is dit het moment waarop de gemiddelde ZZP’er ervoor kiest om een ZZP boekhouder in te schakelen. Onze services zijn dan goed geschikt.

zzp boekhouder

Wij kunnen je complete ZZP boekhouding verzorgen

Natuurlijk heb je niet alleen te maken met facturen binnen een goede ZZP administratie. Naast je inkomsten en uitgaven heb je ook vaak te maken met contracten en overeenkomsten, met jaarrekeningen, balansen en kilometerregistraties. Dan moet je ook nog een urenregistratie bijhouden om aan de belastingdienst te kunnen aantonen dat je minimaal 1.225 uren voor je eigen bedrijf hebt gewerkt, zodat je in aanmerking komt voor belastingvoordelen. Kortom, een relatief eenvoudige ZZP administratie is nog altijd uitgebreid en veelzijdig. Als ervaren ZZP boekhouder kunnen wij je complete administratie voor jou verzorgen, zodat jij er geen omkijken naar hebt. Onze pakketten zijn geschikt voor diverse ondernemers, waaronder ook voor ZZP’ers.

Natuurlijk kunnen wij ook je ZZP aangiften doen

Als je door de belastingdienst gezien wordt als ondernemer, wat vaak wel het geval is wanneer je werkt als zelfstandige zonder personeel, dan ben je verplicht om belastingaangifte te doen. Je moet meerdere ZZP aangiften in het jaar doen. Op de eerste plaats moet je vier maal per jaar omzetbelastingaangifte doen. Daarnaast moet je eens per jaar inkomstenbelastingaangifte doen. Wanneer jij je administratie laat verzorgen door onze ZZP boekhouder in Zwanenburg, dan hoef jij je ook geen zorgen te maken om al deze ZZP aangiften. Deze verzorgen wij graag voor je.

Heb jij een goede ZZP boekhouder nodig?

Wordt jouw ZZP administratie te groot en kost het je te veel tijd om de administratie zelf te verzorgen? Of ben je gewoon zelf niet zo comfortabel met het zelf voeren van je administratie? Besteed het uit! Je kunt bij ons online een offerte aanvragen, welke wij vrijblijvend voor je opstellen. Heb jij een goede ZZP boekhouder nodig en wil je eerst meer weten over wat wij precies voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Chat openen