Menu Sluiten

Persoonlijke service voor úw administratie

De ZZP boekhouder voor Amsterdam

Ben jij een ZZP-er met een bedrijfje waar je met veel inzet en passie aan werkt? Dan heb je vast inmiddels ook wel ontdekt dat er ook minder leuke kanten zijn aan het ondernemerschap. We hebben het dan onder andere over het bijhouden van een goede boekhouding. Als ondernemer ben je verplicht om je hiermee bezig te houden. Het is daarbij ook een goede manier om in de gaten te houden hoe alles bij je onderneming reilt en zeilt. Heb jij geen tijd of zin om hier zelf al teveel werk aan te besteden? Neem dan eens contact op met Voogd Administratieve Dienstverlening. Bij ons bedrijf vind je namelijk mensen die jou graag je boekhouding uit handen nemen.

De boekhouder voor ZZP in Amsterdam

Het bijhouden van een goede boekhouding vereist een goede kennis van alles wat er op dit gebied speelt. Veel ondernemers en ZZP-ers hebben geen tijd of zin om hier mee bezig te zijn. Dan is de dienst die wij als boekhouder voor ZZP in Amsterdam bieden natuurlijk een uitkomst. Jij houdt tijd over om je helemaal op je bedrijf te storten, wij zorgen ervoor dat jij een perfecte boekhouding hebt. Wil je hier meer over weten? Dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen om je vragen aan ons te stellen. We gaan dan eens samen met jou bekijken hoe we jouw ZZP boekhouding in Amsterdam voor je bijhouden.

Een ZZP boekhouding in Amsterdam uitbesteden

Het uitbesteden van je boekhouding kan bij Voogd Administratieve Dienstverlening. We werken hierbij met moderne software, waarmee jij altijd zicht hebt op hoe je bedrijf er voorstaat. Als je een factuur binnen hebt gekregen komt deze direct in je boekhouding te staan. Je stuurt dit soort papieren eenvoudig naar ons door met behulp van de Yuki app. We willen je het als boekhouder voor ZZP in Amsterdam zo eenvoudig mogelijk maken om een goede boekhouding bij te houden.

Administratiekantoor zzp en mkb

Klantgericht

Persoonlijk contact staat op nummer 1. Zo zijn we voor vragen altijd telefonisch en via de mail bereikbaar.

Administratiekantoor zzp en mkb

Duidelijk

Uw administratie en belastingzaken voor een vast bedrag per maand. Geen uurtje factuurtje. Geen verrassingen.

Administratiekantoor zzp en mkb

Laagdrempelig

Ook als startende ondernemer of particulier bent u bij ons van harte welkom.

Wat wij als administratiekantoor doen

boekhouding

Boekhouding

Het verwerken van de administratie kunnen wij uit handen nemen. Wij zorgen dat alle stukken compleet zijn en alles zorgvuldig wordt verwerkt.

belastingaangifte

Salarisadministratie

Heeft u personeel in dienst? Wij kunnen voor u de loonstroken, jaaropgaven, aangiften en contracten opstellen.

rapportage

Rapportage

Wij kunnen periodiek rapportages opstellen zoals bijvoorbeeld liquiditeitsprognoses, jaarrekeningen en begrotingen.

vennootschapsbelasting omzetbelasting inkomstenbelasting en loonheffingen

Vennootschapsbelasting

Voor rechtspersonen moet jaarlijks de aangifte vennootschapsbelasting worden gedaan. Ook hiervoor zit u bij ons aan het juiste adres.

vennootschapsbelasting omzetbelasting inkomstenbelasting en loonheffingen

Omzetbelasting

Voor de meeste ondernemers moet er aangifte omzetbelasting worden gedaan. Wij kunnen dit helemaal uit handen nemen en voor jou verzorgen.

vennootschapsbelasting omzetbelasting inkomstenbelasting en loonheffingen

Inkomstenbelasting

Voor natuurlijk personen moet ieder jaar de aangifte inkomstenbelasting worden opgesteld. 

Wat anderen vinden

Chat openen