Menu Sluiten

Vacature: Financieel Administratief Medewerker 20-32u Haarlem Centrum

‘Ondernemers helpen groeien’. Dat is kort samengevat je nieuwe functie als Financieel Administratief Medewerker bij VoogdAD. Met veel meer tijd voor persoonlijk contact met de klant. Hoe we dat doen? We hebben vooral een ‘Groei mentaliteit’, daarnaast automatiseren we zoveel mogelijk. Zo maken wij het verschil. 

Jouw functie
We geloven dat een ondernemer vooral moet doen waar hij of zij goed in is. Wij doen dat namelijk ook, waar we goed in zijn. En dat is de ondernemer ondersteunen met een financiële administratie en verslaglegging die 100% in orde is. Ook mooi aan deze rol als Financieel Administratief Medewerker: jij denkt mee over de groei van ons kantoor en hebt daar veel inbreng in. Dus aan de ene kant help je ondernemers, en tegelijk ben je zelf ook een beetje ondernemer. 

We richten ons op het MKB waarvoor we de administraties zoveel mogelijk geautomatiseerd verwerken, tijdig stuurinformatie verstrekken en inzichtelijke rapportages opstellen. Als Financieel Administratief Medewerker ben je regelmatig in contact met de klant over de financiële administratie. Verder ondersteun je de Assistent Accountant met slimme dashboards, KPI’s en financiële vraagstukken. Jouw dag is helemaal geslaagd als je een klant hebt geholpen met het compleet maken van de boekhouding of als je een afspraak hebt gehad met een klant waarin je de administratieve organisatie weer net even beter hebt ingericht. 

Wat ga je verder doen? Je werkt mee aan:

·         Het verzorgen en controleren klantadministraties voor IB en VPB ondernemingen
·         Alle fiscale aangiften
·         Het voeren van loonadministraties
·         Het opleveren van managementrapportages en jaarrekeningen
·         Toekomstgerichte advisering 

Wij zijn informeel en gezellig, hebben dus leuke klanten, leuk werk en ook nog eens een kantoor in het centrum van Haarlem naast het station!

 

Groei is onze focus, bij onze klanten, bij onze dienstverlening,

bij ons bedrijf en uiteraard bij onze medewerkers.

 Jouw team
Bij VoogdAD zijn we met een klein team met grootse plannen. We zijn met drie collega’s in totaal, waar de directeur operationeel meewerkt. Korte lijnen dus! En, veel inbreng in waar we naar toe gaan met onze snelgroeiende onderneming. Naar verwachting groeien we komende jaren flink naar een tof team! Bijzonder om te noemen: VoogdAD is een Strengths Based Company. Met elke collega gaan we op zoek naar wat diegene uitzonderlijk maakt als mens. Dat doen we met de Clifton Strengths Test. Hierdoor weet je precies waar jij in uitblinkt en hoe je jouw talenten optimaal kunt inzetten. 

Wij bieden
Een gezellige informele werksfeer met een goede lunch die wordt verzorgd. Met een kantoor in het mooie centrum van Haarlem waar genoeg lunch tentjes te vinden zijn op loopafstand. Je wordt goed beloond met:


·         Een parttime baan van 20 – 32 uur per week
·         Een salaris tussen €2400 – €3400 o.b.v. 40u (afhankelijk van ervaring)
·         8% vakantiegeld
·         25 vakantiedagen (200 uur) o.b.v. 40 uur
·         Een werkplek op een A-locatie naast Haarlem Station
·         Thuiswerken is mogelijk
·         Een plek binnen een Strengths Based organisatie waarin je tot bloei komt!
·         Een prettige informele werksfeer 

Wat breng jij naar VoogdAD?
Onze droomkandidaat Financieel Administratief Medewerker heeft enkele jaren ervaring bij een administratiekantoor, hij of zij weet hoe een balans, winst en verliesrekening er uit ziet en weet de kleinste foutjes hierin op te sporen. We zoeken iemand die mee wil denken over hoe we onze klanten het beste van dienst kunnen zijn, die kritische vragen stelt en het vooral leuk vindt om samen iets moois neer te zetten. Ons wensenlijstje is verder:


·         Een afgeronde mbo- of hbo-opleiding of praktijkdiploma boekhouden met een fiscale basiskennis
·         Jij denkt toekomstgericht
·         Je wil graag een rol hebben in de groei van de onderneming
·         Je bent minimaal 20u per week beschikbaar, het liefst 32 uur
·         Je komt uit Haarlem of omgeving

Onderneem je met ons mee?

Wij kijken uit naar jouw cv en motivatie! Die kun je sturen naar Barry Voogd, [email protected] Directeur. Heb je vragen? Bel dan Barry op 085 060 22 22.

Chat openen