Menu Sluiten

Salarisadministratie uitbesteden

De salarisadministratie uitbesteden is voor veel MKB bedrijven een prettige optie. Het voeren van een goede, gezonde salarisadministratie is tijdrovend. Er zijn dan ook meerdere zaken om rekening mee te houden. Veel ondernemingen besteden de MKB boekhouding uit om zelf volop te kunnen focussen op de kernactiviteiten. Het zijn immers de kernactiviteiten die een bedrijf laten groeien en uiteindelijk leiden tot succes. Wil jij de salarisadministratie uitbesteden aan een ervaren, laagdrempelige en flexibele partij? Dan ben je welkom bij Voogd Administratieve Dienstverlening.

salarisadministratie uitbesteden

De complete salarisadministratie uitbesteden

Je kunt de hele MKB boekhouding laten verzorgen door ons. Wij bieden een zeer complete dienstverlening. Zo kun je niet alleen bij Voogd Administratieve Dienstverlening terecht als je de salarisadministratie wilt uitbesteden, maar je bent ook welkom voor andere diensten. Denk aan de jaarrekening laten opstellen, de belastingaangiften laten verzorgen en het laten opstellen van prognoses. Aan ons kun je de complete salarisadministratie uitbesteden op onbezorgde wijze. Wij hanteren een snelle, betrouwbare en hoogwaardige service waar je altijd op kunt rekenen. Overigens staan wij niet alleen klaar voor partijen binnen het MKB. ZZP’ers zijn ook welkom om de ZZP boekhouding aan ons uit te besteden.

Salarisadministratie en loonadministratie zijn niet hetzelfde

Er wordt vaak gedacht dat salarisadministratie en loonadministratie hetzelfde zijn, maar dit is niet het geval. Loonadministratie is in werkelijkheid een onderdeel van de salarisadministratie. Het is zo dat de personeelsadministratie en de loonadministratie samen de salarisadministratie vormen. De loonadministratie helpt je om sociale premies en loonheffing afdrachten te doen. Hierdoor bestaat deze administratie vooral uit veel berekeningen en formulieren.

 

De personeelsadministratie bevat andere zaken, zoals arbeidsovereenkomsten, onderling gemaakte afspraken met personeelsleden, diploma’s en identiteitsbewijzen. Voor een goede personeelsadministratie wordt er vaak een personeelsdossier bijgehouden per werknemer. De personeelsadministratie bestaat dan ook voornamelijk uit heel veel papierwerk. Het geheel van de loonadministratie en de personeelsadministratie vormt dus de salarisadministratie.

De loonadministratie uitbesteden aan Voogd Administratieve Dienstverlening

Verreweg de meeste bedrijven regelen de personeelsadministratie zelf en willen vooral de salarisadministratie extern laten verzorgen. De loonadministratie verzorgen is dan ook de meest tijdrovende taak. Denk bijvoorbeeld aan het wekelijks, 4-wekelijks of maandelijks opstellen van de loonstroken. Vanzelfsprekend kunnen wij de loonstroken verzorgen, waarbij wij rekening houden met ieder detail. Natuurlijk verzorgen wij ook graag de loon- en pensioenaangiften. Wil je slechts een deel van de personeelsadministratie ook uitbesteden, zoals enkel het laten opstellen van arbeidscontracten? Dan is dit zeker mogelijk. Wij bieden je altijd een dienstverlening op maat.

Wil jij de salarisadministratie uitbesteden?

Het voeren van een goede salarisadministratie is heel belangrijk, maar snoept ook veel tijd uit de agenda weg. Deze tijd wil je natuurlijk liever besteden aan het ontwikkelen van je bedrijf. Je kunt je salarisadministratie uitbesteden om tijd vrij te maken in je planning, zodat jij kunt focussen op de kernactiviteiten van je bedrijf. Voogd Administratieve Dienstverlening verzorgt de salarisadministratie vakkundig en tegen een vaste lage prijs, waardoor je nooit voor (financiële) verrassingen komt te staan. Wil jij de loon- of salarisadministratie uitbesteden en wil je weten wat wij precies voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Chat openen