Menu Sluiten

Voogd Administratieve Diensterverlening B.V. (hierna: Voogdad) gaat zeer zorgvuldig om met uw persoonsgegevens en treft waarborgen om uw gegevens te beschermen. In dit privacystatement informeren wij u over de wijze waarop Voogdad met uw persoonsgegevens omgaat.

Verwerking persoonsgegevens
Wij verwerken persoonsgegevens die u zelf aan ons hebt verstrekt door het invullen van het contactformulier op de website, via e-mail of door middel van telefonisch contact. De persoonsgegevens die wij dan verwerken zijn uw naam, e-mailadres, eventuele vragen en/of opmerkingen en andere gegevens die u aan ons verstrekt. Deze gegevens verwerken wij om met u in contact te komen en indien nodig voor onze administratie. Verwerking vindt plaats op grond van uw toestemming of doordat verwerking noodzakelijk is voor de uitvoer van de overeenkomst. Ook verwerken wij persoonsgegevens die gegenereerd zijn tijdens uw bezoek aan onze website. Wij zullen uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk. Indien wij een overeenkomst hebben met u kan het voor de uitvoer van die overeenkomst noodzakelijk zijn om gegevens te delen met derden. Wij zullen echter nooit uw gegevens verstrekken aan derden voor commerciële doeleinden.

Gebruik van cookies
Voogdad maakt gebruik van analytische cookies (Google Analytics ) om bezoekersstatistieken bij te houden en om een beter inzicht te krijgen in het functioneren van de website. U kunt het plaatsen van deze cookies weigeren door middel van instellingen in uw webbrowser. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen van cookies vindt u in de Help-functie van uw browser

Hyperlinks
Op onze website hebben wij een aantal hyperlinks opgenomen naar websites van derden. Voogdad is niet verantwoordelijk voor het privacy beleid en gebruik van cookies op die websites. Onze privacyverklaring is daarop dan ook niet van toepassing.

Uw rechten
Ten aanzien van uw persoonsgegevens heeft u verschillende rechten, zoals het recht op inzage, rectificatie en vergetelheid. Ook kunt u in bepaalde gevallen bezwaar maken tegen verwerking van uw gegevens en heeft u in bepaalde gevallen het recht op dataportabiliteit. Ook kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen
Voogdad behoudt zich het recht voor dit privacystatement te wijzigen. Dit kan zijn vanwege wijzigingen in regelgeving, maar ook om andere redenen. Wijzigingen worden bekend gemaakt op deze website. Het huidige privacystatement is bijgewerkt op 24 mei 2018.

Contact
Voogdad is gevestigd aan het Amestelle 15, 1161 AT te Zwanenburg. Telefonisch zijn wij te bereiken op 085 060 2222, per e-mail via info@voogdad.nl.