Menu Sluiten

Voor u als particulier

Wat kunnen wij voor u als particulier betekenen

Hulp bij uw belastingaangifte nodig? of u krijgt uw salaris binnen, maar u heeft geen idee waar dit zo snel aan wordt uitgegeven?

Wij kunnen dit voor u bekijken.
De jaarlijks terugkerende aangifte inkomstenbelasting voor de particulier is voor veel mensen een kwestie van controleren en versturen. Dit omdat de belastingdienst de aangiftes tegenwoordig vooraf al voor u invult. Nadeel hiervan is dat mensen vaak aftrekposten mislopen. Dit kan een hoop geld schelen aan het eind van het jaar. Heeft u bijvoorbeeld gedacht aan gemaakte studie-kosten? of zorgkosten die u gemaakt heeft die niet vergoed werden door de zorgverzekering? dit zijn punten waar vaak niet aan wordt gedacht.

Buiten de aangifte inkomstenbelasting voor de particulier kunnen wij nog veel meer voor u betekenen.
Bijvoorbeeld met het berekenen van toeslagen waar u recht op heeft. (huurtoeslag, zorgtoeslag enz.) Als blijkt dat u recht heeft op een toeslag, kunnen wij deze ook direct voor u aanvragen bij de overheid.

Overzicht in geldzaken

Ook kunnen wij u helpen met uw Administratie.
U moet bijvoorbeeld van uw zorgverzekering de bonnetjes van gemaakte kosten 2 jaar bewaren. Dit word verwerkt in een administratie.
Heeft u een salaris, maar heeft u geen idee waar dit iedere maand aan op gaat? aan de hand van uw bankafschriften kunnen wij een overzicht voor u opstellen me

t alle kostenposten gespecificeerd. Het gaat nog verder; Naar aanleiding van dit overzicht kunnen wij voor het komende jaar een budgetplan opstellen. Hierin houdt u maandelijks bij wat u uitgeeft en kunt u zien of u zich aan het budget heeft gehouden. U zult verbaasd zijn hoeveel geld u hiermee kunt besparen.

Heeft u nog vragen?  Neem contact met ons op via de contactpagina.