Menu Sluiten

Voor u als particulier

Hulp bij jouw belastingaangifte nodig? Of je krijgt je salaris binnen, maar heb je geen idee waar dit zo snel aan wordt uitgegeven?

Wij kunnen dit voor je bekijken.
De jaarlijks terugkerende aangifte inkomstenbelasting voor de particulier is voor veel mensen een kwestie van controleren en versturen. Dit omdat de belastingdienst de aangiftes tegenwoordig vooraf al voor je invult. Nadeel hiervan is dat mensen vaak aftrekposten mislopen. Dit kan een hoop geld schelen aan het eind van het jaar. Heb je bijvoorbeeld gedacht aan gemaakte studie-kosten? Of zorgkosten die u gemaakt heeft die niet vergoed werden door de zorgverzekering? Dit zijn punten waar vaak niet aan wordt gedacht.

Bij Voogd Administratieve Dienstverlening BV doet u de aangifte inkomstenbelasting al voor slechts €72,60 !

Overzicht in geldzaken

Ook kunnen wij u helpen met uw Administratie.
U moet bijvoorbeeld van uw zorgverzekering de bonnetjes van gemaakte kosten 2 jaar bewaren. Dit word verwerkt in een administratie.

Heeft u een salaris, maar heeft u geen idee waar dit iedere maand naartoe gaat? aan de hand van uw bankafschriften kunnen wij een overzicht voor u opstellen met alle kostenposten gespecificeerd.


Het gaat nog verder; Naar aanleiding van dit overzicht kunnen wij voor het komende jaar een budgetplan opstellen. Hierin houdt u maandelijks bij wat u uitgeeft en kunt u zien of u zich aan het budget heeft gehouden. U zult verbaasd zijn hoeveel geld u hiermee kunt besparen.

Chat openen