Menu Sluiten

Overstappen

Veel ondernemers maken gebruik van de diensten van een administratiekantoor of boekhouder. Dit is natuurlijk een goede stap zodat je je als ondernemer geen zorgen hoeft te maken over jouw administratie. Toch is het zo dat een groot aantal ondernemers niet tevreden is met de diensten die een administratiekantoor levert. Als dit het geval is en je loopt tegen moeilijkheden aan, dan is het vaak tijd om na te denken over het overstappen van boekhouder. Vaak loopt het op de volgende punten mis:

  • Persoonlijk contact
  • Inzicht (automatisering van de administratie)
  • Ouderwets (Alles op papier, en vaktermen die je liever uitgelegd krijgt)
  • Betalen per uur €€€
 
overstappen

Obstakels bij overstappen

Overstappen van boekhouder kan een groot obstakel zijn. Denk hierbij aan: het overnemen van een boekhouding halverwege het jaar, de oude boekhouder die maar geen bestanden aanlevert en de kosten die daar vaak voor worden gerekend. Zie je bovenstaande voor je als je er over denkt over te stappen? Dan maak je al snel de keuze om toch nog maar even bij de oude administrateur te blijven.

Hoe gaat dat bij ons?

Bij ons gaat overstappen heel makkelijk. Besluit je na een inleidend gesprek met ons samen te werken? Dan richten we binnen 1 dag jouw administratie in zodat je direct aan de slag kunt! Wij vragen aan jou de contactgegevens van jouw vorige administrateur en wij zorgen er voor dat alle benodigde gegevens bij ons terecht komen. Alle zorgen voor jou nemen wij dus weg. De kosten hiervan —> €0,- ! Dit is een service die wij gratis aan onze nieuwe klanten aanbieden zodat je ongestoord verder kunt met wat belangrijk is: Ondernemen!

Ben je ook benieuwd naar wat wij jou kunnen bieden voor jouw administratie? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek waarin we alle mogelijkheden zullen bespreken. Kies je voor ons? Dan regelen wij de overstap.

Chat openen