Menu Sluiten

Over wie wij zijn

Wie zijn wij

Voogd Administratieve Dienstverlening, boekhouder en administratiekantoor in Haarlem, is een jong en dynamisch bedrijf in Haarlem dat u kan u helpen met al uw administratieve opdrachten en taken. Wij zijn een bedrijf dat zich focust op het contact met de klanten: als u onze dienst gebruikt zorgen wij ervoor dat u op de hoogte blijft van elke stap die wij zetten in uw proces. Wij zijn bereikbaar voor zowel ondernemers, klein of groot, alsook voor particulieren. Tijdens het werk wat wij als administratiekantoor verrichten houden wij regelmatig met de klant zodat alles zo goed mogelijk verloopt en u als klant van elke stap op de hoogte bent. Op die manier kunnen wij onze dienstverlening ook zo goed mogelijk aan de klant aanpassen. Voor iedereen hebben wij de juiste en passende oplossing als administratiekantoor en onze medewerkers staan voor u klaar om samen met u aan een overzichtelijkere boekhouding te helpen. 

kennemerplein

Voor ondernemers

Voor ondernemers in het MKB segment kunnen wij veel betekenen. Van de aangifte vennootschapsbelasting tot het verwerken van de salarisadministratie. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om door ons een periodieke rapportage van uw onderneming op te laten stellen door een professionele boekhouder. Ook met ondernemers houden we tijdens het administratieve proces zoveel mogelijk contact zodat u op de hoogte bent van de stand van zaken en wij kunnen opereren onder uw wensen en vragen. Ook voor de aangifte omzetbelasting, inkomstenbelasting en overige administratieve zaken kunt u bij ons terecht. Onze boekhouder in Haarlem kan u helpen een hoop administratieve taken uit handen te nemen waardoor u zich voornamelijk kunt focussen op de dienst of het product dat u als ondernemer levert. Om meer te weten te komen over wat wij u kunnen aanbieden plannen we graag een afspraak met u in om uw wensen te bespreken en te laten zien hoe onze dienstverlening daar op aansluit.

Voor particulieren en ZZPers

Ons administratiekantoor in Zwanenburg is toegankelijk voor iedereen die een boekhouder nodig heeft. Heeft u hulp nodig met het invullen van uw aangifte inkomstenbelasting (de welbekende jaarlijkse belastingaangifte), of wilt u graag een duidelijke en geordend overzicht van uw financiële situatie? Hiervoor kunt u bij onze boekhouder terecht. Onze boekhouders zullen u helpen en adviseren om zo min mogelijk aftrekposten voor de belasting mis te lopen, zodat u al het mogelijke voordeel haalt uit uw belastingaangifte. Daarnaast kan hij of zij u advies geven om zoveel mogelijk te kunnen besparen met uw salaris door een zo goed mogelijk overzicht van inkomsten en uitgaven te houden. Voor particulieren verzorgen wij de aangiftes tegen een schappelijk vast tarief. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent bij ons en kunnen wij u de beste dienst verlenen, aangepast op uw wensen en vragen. Bekijk vooral onze pagina voor particulieren voor meer details over wat we voor u kunnen betekenen.

Chat openen