Menu Sluiten

Persoonlijke service voor úw administratie

Online Boekhouder

Wat doet een online boekhouder?

Als ondernemer ben je verplicht om een administratie bij te houden. Enerzijds verschaft dit de benodigde informatie aan de Belastingdienst en anderzijds is het natuurlijk ook wel fijn voor jezelf om te weten hoe jouw bedrijf er financieel voor staat. Om de administratie bijhouden je zo gemakkelijk mogelijk te maken, biedt Voogd Administratieve Dienstverlening vanuit Haarlem een online boekhouder aan. Via een eigen online omgeving kun je digitaal bonnen aanleveren. Ook is het mogelijk om online facturen op te stellen en deze direct naar klanten te versturen. De boekhouding wordt vervolgens automatisch bijgewerkt, zodat alle informatie up-to-date is. De gehele boekhouding komt tevens in een digitaal archief terecht, waar je te allen tijde bij kunt met alle apparaten. Zo heb je dus altijd jouw financiële overzicht bij de hand, waar je ook bent!

Slimme online boekhouder met software Yuki

Om de boekhouding zo makkelijk en efficiënt mogelijk te maken, werkt Voogd Administratieve Dienstverlening met Yuki. Deze slimme boekhoudsoftware is zeer gebruiksvriendelijk en ook geschikt voor ondernemers zonder uitgebreide boekhoudkennis. Met behulp van de Yuki boekhouding app of via de online omgeving van Voogd Administratieve Dienstverlening kun je bonnen digitaal insturen vanaf verschillende apparaten. Binnen 24 uur wordt de administratie automatisch ingeboekt, waarna onze online boekhouder het voor de zekerheid controleert of het goed is gegaan. Verder houdt Yuki ook bij wanneer facturen voldaan zijn binnen een bepaalde periode en als dit niet het geval is, dan stuurt Yuki een herinnering. De betaalde facturen worden natuurlijk ook automatisch geboekt, zodat het financiële overzicht altijd up-to-date is. Heb je toch nog vragen voor onze online boekhouder? Dan staan onze medewerkers van Voogd Administratieve Dienstverlening uiteraard altijd voor je klaar om te bellen, mailen of Skypen!

Online boekhouder voor een vast tarief per maand

Wij geloven dat een online boekhouder veel tijd scheelt, maar eigenlijk bespaar je er ook veel geld mee. Voor de online boekhouder betaal je een vast tarief per maand. Als zzp’er kun je bij Voogd Administratieve Dienstverlening al vanaf € 95 je administratie online laten uitbesteden. In deze prijs zit inbegrepen: een eigen online omgeving om digitaal te factureren en voor het verwerken van de administratie, aangifte inkomstenbelasting en omzetbelasting (per kwartaal), jaarlijks adviesgesprek en het opstellen van een jaarrekening. Zoek je een mkb boekhouder online? Dan kun je al vanaf € 125 bij Voogd Administratieve Dienstverlening terecht. De genoemde bedragen zijn overigens afhankelijk van hoeveel facturen je gemiddeld per maand door ons wilt laten verwerken. Ben je daarom benieuwd hoeveel een online boekhouder voor jouw onderneming zal kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Meer dan alleen een boekhouder online

Naast een boekhouder online zijn wij van Voogd Administratieve Dienstverlening ook een belasting adviseur en geven we ook financieel advies. Als startende ondernemers is fiscaal advies enorm handig omdat je dan misschien nog niet helemaal wegwijs bent in het ingewikkelde belastingstelsel. Maar ook als je bijvoorbeeld van een eenmanszaak gaat groeien naar een mkb en personeel gaat aannemen, is goed belastingadvies goud waard. Daarnaast is de fiscale wetgeving voortdurend aan veranderingen onderhevig, dus wordt het een tijdrovende taak als je dit allemaal zelf bij moet houden. De online boekhouders en belastingadviseurs van Voogd Administratieve Dienstverlening zijn goed op de hoogte van de meest recente fiscale wetgeving en weten dus precies wat bij jouw onderneming van toepassing is. Benieuwd welke fiscale voordelen er voor jouw bedrijf in petto ligt? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan. Dit kan telefonisch of via Skype, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom om langs ons kantoor in Haarlem te komen!

Administratiekantoor zzp en mkb

Klantgericht

Persoonlijk contact staat op nummer 1. Zo zijn we voor vragen altijd telefonisch en via de mail bereikbaar.

Administratiekantoor zzp en mkb

Duidelijk

Uw administratie en belastingzaken voor een vast bedrag per maand. Geen uurtje factuurtje. Geen verrassingen.

Administratiekantoor zzp en mkb

Laagdrempelig

Ook als startende ondernemer of particulier bent u bij ons van harte welkom.

Wat wij als administratiekantoor doen

boekhouding

Boekhouding

Het verwerken van de administratie kunnen wij uit handen nemen. Wij zorgen dat alle stukken compleet zijn en alles zorgvuldig wordt verwerkt.

belastingaangifte

Salarisadministratie

Heeft u personeel in dienst? Wij kunnen voor u de loonstroken, jaaropgaven, aangiften en contracten opstellen.

rapportage

Rapportage

Wij kunnen periodiek rapportages opstellen zoals bijvoorbeeld liquiditeitsprognoses, jaarrekeningen en begrotingen.

vennootschapsbelasting omzetbelasting inkomstenbelasting en loonheffingen

Vennootschapsbelasting

Voor rechtspersonen moet jaarlijks de aangifte vennootschapsbelasting worden gedaan. Ook hiervoor zit u bij ons aan het juiste adres.

vennootschapsbelasting omzetbelasting inkomstenbelasting en loonheffingen

Omzetbelasting

Voor de meeste ondernemers moet er aangifte omzetbelasting worden gedaan. Wij kunnen dit helemaal uit handen nemen en voor jou verzorgen.

vennootschapsbelasting omzetbelasting inkomstenbelasting en loonheffingen

Inkomstenbelasting

Voor natuurlijk personen moet ieder jaar de aangifte inkomstenbelasting worden opgesteld. 

Chat openen