fbpx
Menu Sluiten

Voor u als ondernemer

Wat kunnen wij betekenen voor u als ondernemer?

Administratieve dienstverlening voor de ondernemer is een heel breed begrip. Het gaat van het opschrijven van gewerkte uren tot en met een complete financiele administratie waar rapportages mee gemaakt kunnen worden en daarop de bedrijfsvoering geoptimaliseerd kan worden.
Voogd Administratieve Dienstverlening richt zich vooral op het adviseren en voeren van de administratie. Deze kan geheel in gericht worden naar uw wens.

Hoe handig bent u als ondernemer met uw administratie?

Vind u het leuk om zelf de administratie te doen maar heeft u behoefte aan iemand die meedenkt? of misschien vindt u het wel heel leuk maar heeft u er de tijd gewoon niet voor? of misschien vindt u het helemaal niet leuk?
Voor iedereen is er een gepaste oplossing. U kunt er bij ons voor kiezen om zelf de administratie te doen, en door ons te laten controleren.
Een andere mogelijkheid is het compleet uit besteden van uw administratie. Het enige wat u dan nog hoeft te doen, is het doorsturen van de facturen (die u immers toch al aan klanten moet doorsturen) aan ons. Dit kan dan weer via e-mail, dropbox, of ieder ander alternatief.

Bij de administratie komen ook de aangiftes voor de belastingdienst kijken.
Wij kunnen u helpen met oa:

  • BTW-Aangifte
  • Inkomstenbelasting aangifte
  • Vennootschapsbelasting aangifte
  • Loonheffingen aangifte

Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste regelgeving voorgeschreven door de belastingdienst, zodat wij u altijd kunnen adviseren wat de beste manier is om bepaalde dingen voor elkaar te krijgen.

Ook hier kunt u als ondernemer er weer voor kiezen de aangiftes zelf te doen, en indien gewenst door ons te laten controleren.

Bent u startende ondernemer? of bent u van plan te starten met uw onderneming?
Neem contact met ons op voor advies hoe u het beste kunt beginnen.

Dit is maar een kleine greep uit alle werkzaamheden die wij uitvoeren. Heeft u vraag naar meer informatie? neem contact met ons op via de contactpagina.