Menu Sluiten

Nieuwe verkoopmodule van Yuki

Binnen ons huidige klantenbestand zien we dat ondernemers gebruik maken van veel verschillende pakketten om facturen en offertes mee te sturen. Sommige werken met een pakket speciaal ingericht voor facturatie, anderen werken met bijvoorbeeld Word of Excel. Bij laatstgenoemde wil het natuurlijk wel eens voorkomen dat er een typfoutje wordt gemaakt in de factuur. Dit kan serieuze gevolgen hebben: Bijvoorbeeld dat de bedragen niet kloppen, of dat de factuur op een hele andere datum in de boekhouding wordt verwerkt. Omdat te voorkomen kun je gebruik maken van onze verkoopmodule.

De nieuwe verkoopmodule

Yuki heeft nu een vernieuwde verkoopmodule uitgerold. Met deze verkoopmodule heb je direct inzicht in de maandelijkse omzet, openstaande facturen en facturen die nog verzonden moeten worden. Super handig dus!

Het grootste voordeel van factureren met Yuki is dat alle facturen die je aan de klant verstuurd, direct worden verwerkt in de administratie. Hierdoor heb je altijd een actueel beeld van hoe jouw onderneming er op dat moment voor staat!

Met het pakket is het ook mogelijk om offertes op te stellen en aan de klant ter accordering te versturen. Mooi geïntegreerd met het factuur pakket, want als een offerte akkoord wordt bevonden wordt er direct een factuur aangemaakt.

Als laatste feature is er een koppeling met Mollie. Op het moment dat je de factuur verstuurd naar de klant kan er een betaallink van Mollie worden meegezonden. Betalen is voor de klant nog slechts een druk op de knop.

Ook gebruik maken van de nieuwe verkoopmodule? Laat ons weten dat je klant wil worden en wij demonstreren de verkoopmodule.

 

Chat openen