Menu Sluiten

Persoonlijke service voor úw administratie

MKB boekhouding

Een goede MKB boekhouding is van groot belang. Op de eerste plaats is het natuurlijk voor de belastingdienst belangrijk om de MKB boekhouding op orde te hebben. Bij een eventuele controle moet alles netjes, direct en overzichtelijk overlegd kunnen worden. Daarnaast is een goede boekhouding uiteraard ook nodig om de belastingaangiften juist te verzorgen. Een correcte boekhouding is ook belangrijk voor het bedrijf zelf. Door de boekhouding goed te organiseren heb je zelf altijd een optimaal inzicht in de financiële gezondheid van je bedrijf. Wil je jouw MKB boekhouding snel, vakkundig en correct laten verzorgen? Dan ben je bij Voogd Administratieve Dienstverlening van harte welkom.

mkb administratie

De MKB boekhouding is veelomvattend

De gemiddelde MKB administratie is breed en gevarieerd. Het bestaat uit veel verschillende documenten. Het is dan ook zo dat bedrijven binnen het MKB veel meer bij moeten houden dan bijvoorbeeld een ZZP’er. De gemiddelde ZZP boekhouding is een stuk kleiner en minder complex. Je moet niet alleen de nodige MKB aangiften doen op basis van inkomsten en uitgaven, maar er moeten ook diverse berekeningen worden gemaakt. Je hebt vaak te maken met afschrijvingen, met belastingvoordelen om gebruik van te maken, met het opstellen van prognoses en afdragen van diverse personeelspremies. Er komt veel kijken bij de MKB boekhouding en voor ondernemers kost het erg veel tijd om de hele boekhouding zelf te voeren. Het aannemen van een boekhouder is dan vaak weer aan de dure kant

mkb boekhouding

Kies voor het uitbesteden van de boekhouding

Een interne boekhouder vraagt vanzelfsprekend om een salaris. Dit is uitsluitend de moeite waard voor bedrijven die een zeer grote boekhouding hebben. Bedrijven binnen het MKB zijn in verreweg de meeste gevallen voordeliger uit wanneer zij de MKB boekhouding uitbesteden. Onder de diensten van Voogd Administratieve Dienstverlening valt ook de volledige verzorging van de boekhouding voor MKB bedrijven. Wij kunnen alle relevante taken uit handen nemen en zorgen voor een complete en correcte boekhouding. Zo verzorgen wij de belastingaangiften, kun je door ons de jaarrekening laten opstellen en bieden wij je een eigen online omgeving.

Voordelige pakketten voor alle ondernemers

Voogd Administratieve Dienstverlening heeft een ruime ervaring in de verzorging van de boekhouding voor diverse ondernemingen. Wij staan klaar voor ZZP’ers, maar ook voor grotere bedrijven die de boekhouding willen uitbesteden. Neem eens een kijkje bij onze pakketten om te ontdekken wat wij uit handen kunnen nemen. Vanzelfsprekend is er meer mogelijk. Wij kunnen onze werkzaamheden aanpassen op jouw behoeften door middel van maatwerk. Hiervoor kun je altijd online een offerte aanvragen. Iedere ondernemer, groot en klein, kan een beroep doen op onze voordelige administratieve dienstverlening.

Wil jij ook de MKB boekhouding uitbesteden?

Ben jij nog op zoek naar een ervaren, betrouwbare partner voor de professionele verzorging van jouw MKB boekhouding? Dan staan wij voor je klaar met een administratieve dienstverlening die bij je past. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden op basis van jouw behoeften. Neem gerust eens contact met ons op voor een eerste kennismaking, voor meer informatie of een gedegen advies over het uitbesteden van je MKB boekhouding.

Chat openen