Menu Sluiten

Onze fiscale diensten

Inkomstenbelasting

Voor ondernemers en particulieren welke belastingplichtig zijn voor de inkomstenbelasting geven wij fiscale adviezen en verzorgen wij de aangifte inkomstenbelasting. Hierbij houden we uiteraard rekening met de fiscaal partner.

Omzetbelasting

De meeste ondernemers en rechtspersonen moeten per periode een aangifte omzetbelasting indienen. Wij zorgen ervoor dat de administratie is bijgewerkt, en de correcties op de omzetbelasting goed worden gemaakt. Ook kun je bij ons terecht voor alle vragen m.b.t. de omzetbelasting.

Erfbelasting

Iemand in uw nabije omgeving komt te overlijden en u erft bepaalde zaken. Hoe zit dat met vrijstellingen, tarieven en de aangifte? Bij ons kun je terecht voor een goede afhandeling.

Schenkbelasting

Krijg je een schenking van iemand, of ben je van plan iemand een schenking te geven. Laat je vooraf goed informeren over de gevolgen. Vaak moet er ook een aangifte schenkbelasting worden gedaan. Dit alles kunnen wij voor je doen.

Vennootschapsbelasting

Voor rechtspersonen adviseren wij over de VpB en verzorgen wij de aangifte. Het maakt niet uit of het om een enkele entiteit gaat of meerdere entiteiten, los of in een fiscale eenheid.

Dividendbelasting

Keert je dividend uit? Dan moet er een aangifte dividendbelasting worden gedaan. Ook een eventuele balanstest voorafgaand aan de uitkering kunnen wij uitvoeren.

Loonheffingen

Op het moment dat je personeel in dienst hebt zul je deze per periode moeten verlonen. Hier hoort ook het doen van de aangifte loonheffingen bij. Wij nemen uw gehele salarisadministratie uit handen zodat jij verder kunt gaan met ondernemen.

Aangifte laten doen of advies nodig?

Laat het ons weten en wij nemen snel contact met je op!

Neem contact op
Chat openen