Menu Sluiten

Persoonlijke service voor úw administratie

Boekhouding uitbesteden

Waarom boekhouding uitbesteden?

Als ondernemer ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van een boekhouding. Helaas is dit voor sommigen een overweldigende en tijdrovende taak. Daarom kiezen veel ondernemers ervoor om (deels) hun boekhouding uit te besteden. Bevind jouw onderneming zich in Haarlem of omgeving? Boek dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek met Voogd Administratieve Dienstverlening om erachter te komen hoe bijvoorbeeld de salaris administratie aan ons uitbesteed kan worden. Wij bieden namelijk maatwerk en ondersteunen jou waar nodig. Voor een vast bedrag per maand verwerken we bijvoorbeeld alle facturen en zorgen we ervoor dat de omzetbelasting en inkomstenbelasting correct aangegeven wordt bij de belastingdienst. Daarnaast is loon administratie uitbesteden ook mogelijk. Hieronder valt tevens de pensioen- en loonaangiften. Factureren en bonnen insturen gaat bij ons trouwens digitaal, waarna de administratie automatisch wordt bijgewerkt. Zo houd jij meer tijd over voor belangrijkere dingen, namelijk ondernemen!

Boekhouding uitbesteden voor vaste, scherpe prijs per maand!

De boekhouding uitbesteden aan Voogd Administratieve Dienstverlening betekent dat je een vast bedrag per maand betaalt. We spreken vooraf met elkaar af welke administratie activiteiten je precies wilt uitbesteden aan ons. Zo werken we met een aantal standaardpakketten, maar over de inhoud en de invulling valt altijd te praten. Voor maatwerk boekhouding uitbesteden zit je bij ons dus goed! Je weet altijd waar je aan toe bent en achteraf hoef je nooit extra boekhouden uitbesteding kosten bij te betalen. Blijkt het dat de administratie voor ons toch meer werk is geweest? Dan rekenen we dus nog steeds het vooraf afgesproken kosten voor de boekhouding. Wij vinden klantgerichtheid en duidelijkheid daarnaast erg belangrijk. Heb je tussendoor bijvoorbeeld vragen over de cijfertjes en wil je in begrijpelijke taal uitgelegd krijgen hoe jouw bedrijf er financieel voor staat? Dan staan onze belasting adviseurs en boekhouders online én offline voor je klaar! Klantcontact vinden wij een van de leukste dingen aan ons werk en we houden het graag laagdrempelig, dus je kunt dus altijd met ons bellen, mailen of Skypen. Langskomen bij ons kantoor in Haarlem mag ook!

Ook voor particulieren administratie uitbesteden mogelijk

Heb je geen eigen onderneming, maar vind je je persoonlijke administratie bijhouden nog steeds een moeizame klus? Ook dan kun je bij Voogd Administratieve Dienstverlening terecht! Heb je dus bijvoorbeeld te maken met verschillende aftrekposten, bijvoorbeeld vanwege gemaakte studiekosten of zorgkosten? Dan kun je je administratie uitbesteden aan een van onze boekhouders. Wij zorgen er dan voor dat de belastingaangifte correct doorgevoerd wordt en dat je de belastingteruggaves waar je recht op hebt, netjes terugkrijgt. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor financieel advies. Stel bijvoorbeeld dat je salaris ontvangt en eigenlijk iedere maand wilt sparen, maar dat dit gewoonweg niet lukt en je geen idee hebt waar al het geld naartoe is gegaan. Een financieel adviseur kan dan naar je bankafschriften kijken en alle kostenposten categoriseren. Vervolgens wordt hier een handig overzicht van gemaakt, waarna het een stuk inzichtelijker wordt waar veel geld op te besparen valt!

Administratiekantoor zzp en mkb

Klantgericht

Persoonlijk contact staat op nummer 1. Zo zijn we voor vragen altijd telefonisch en via de mail bereikbaar.

Administratiekantoor zzp en mkb

Duidelijk

Uw administratie en belastingzaken voor een vast bedrag per maand. Geen uurtje factuurtje. Geen verrassingen.

Administratiekantoor zzp en mkb

Laagdrempelig

Ook als startende ondernemer of particulier bent u bij ons van harte welkom.

Wat wij als administratiekantoor doen

boekhouding

Boekhouding

Het verwerken van de administratie kunnen wij uit handen nemen. Wij zorgen dat alle stukken compleet zijn en alles zorgvuldig wordt verwerkt.

belastingaangifte

Salarisadministratie

Heeft u personeel in dienst? Wij kunnen voor u de loonstroken, jaaropgaven, aangiften en contracten opstellen.

rapportage

Rapportage

Wij kunnen periodiek rapportages opstellen zoals bijvoorbeeld liquiditeitsprognoses, jaarrekeningen en begrotingen.

vennootschapsbelasting omzetbelasting inkomstenbelasting en loonheffingen

Vennootschapsbelasting

Voor rechtspersonen moet jaarlijks de aangifte vennootschapsbelasting worden gedaan. Ook hiervoor zit u bij ons aan het juiste adres.

vennootschapsbelasting omzetbelasting inkomstenbelasting en loonheffingen

Omzetbelasting

Voor de meeste ondernemers moet er aangifte omzetbelasting worden gedaan. Wij kunnen dit helemaal uit handen nemen en voor jou verzorgen.

vennootschapsbelasting omzetbelasting inkomstenbelasting en loonheffingen

Inkomstenbelasting

Voor natuurlijk personen moet ieder jaar de aangifte inkomstenbelasting worden opgesteld. 

Chat openen