Menu Sluiten

Persoonlijke service voor úw administratie

Boekhouder MKB

Wat kan een boekhouder voor mijn mkb betekenen?

Als ondernemer heb je soms te maken met een ingewikkelde financiële administratie. Vind jij de boekhouding van je eigen bedrijf ook overweldigend? Laat dan de volledige boekhouding uitbesteden aan Voogd Administratieve Dienstverlening voor een vast bedrag per maand! Voor een V.O.F. kan dit vanaf € 125 en voor een B.V. rekenen we een startprijs van € 140. Je krijgt als onderneming een eigen online omgeving waar je alle administratie kunt uploaden, waarna onze boekhouder in Heemstede de informatie bijwerkt in het financiële overzicht. Ook is online factureren naar klanten mogelijk, waarna de administratie automatisch wordt bijgewerkt!

Loonadministratie uitbesteden aan onze boekhouder mkb

Ook voor het uitbesteden van salaris administratie kun je bij de boekhouder mkb terecht. Voor een meerprijs van € 10 per loonstrookje zorgt Voogd Administratieve Dienstverlening er namelijk voor dat er periodiek loonstroken (bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks) wordt opgesteld. Daarnaast regelen we ook meteen de pensioen- en loonaangifte. Maar we bieden ook hulp bij het opstellen van arbeidscontracten en dit kost € 50. Je kunt dus altijd aangeven welke ondersteuning jij nodig hebt om je bedrijf draaiende te houden. Vanuit Haarlem en omgeving werkt Voogd Administratieve Dienstverlening laagdrempelig, flexibel én servicegericht!

Voogd Administratieve Dienstverlening is er ook voor mkb belasting advies!

Tenslotte biedt Voogd Administratieve Dienstverlening ook advies. Denk maar bijvoorbeeld aan fiscale vraagstukken, maar ook voor grote en kleine vragen rondom de boekhouding en administratie of financieel advies kun je altijd bij ons terecht. Ons team bestaat uit enthousiaste en kundige professionals die naast het bezitten van inhoudelijke vakkennis ook hun energie halen uit klantcontact met ondernemers! Dit kan op afstand via mail, telefoon of Skype, maar je bent ook altijd van harte welkom om bij ons op kantoor in Haarlem langs te komen.

Administratiekantoor zzp en mkb

Klantgericht

Persoonlijk contact staat op nummer 1. Zo zijn we voor vragen altijd telefonisch en via de mail bereikbaar.

Administratiekantoor zzp en mkb

Duidelijk

Uw administratie en belastingzaken voor een vast bedrag per maand. Geen uurtje factuurtje. Geen verrassingen.

Administratiekantoor zzp en mkb

Laagdrempelig

Ook als startende ondernemer of particulier bent u bij ons van harte welkom.

Wat wij als administratiekantoor doen

boekhouding

Boekhouding

Het verwerken van de administratie kunnen wij uit handen nemen. Wij zorgen dat alle stukken compleet zijn en alles zorgvuldig wordt verwerkt.

belastingaangifte

Salarisadministratie

Heeft u personeel in dienst? Wij kunnen voor u de loonstroken, jaaropgaven, aangiften en contracten opstellen.

rapportage

Rapportage

Wij kunnen periodiek rapportages opstellen zoals bijvoorbeeld liquiditeitsprognoses, jaarrekeningen en begrotingen.

vennootschapsbelasting omzetbelasting inkomstenbelasting en loonheffingen

Vennootschapsbelasting

Voor rechtspersonen moet jaarlijks de aangifte vennootschapsbelasting worden gedaan. Ook hiervoor zit u bij ons aan het juiste adres.

vennootschapsbelasting omzetbelasting inkomstenbelasting en loonheffingen

Omzetbelasting

Voor de meeste ondernemers moet er aangifte omzetbelasting worden gedaan. Wij kunnen dit helemaal uit handen nemen en voor jou verzorgen.

vennootschapsbelasting omzetbelasting inkomstenbelasting en loonheffingen

Inkomstenbelasting

Voor natuurlijk personen moet ieder jaar de aangifte inkomstenbelasting worden opgesteld. 

Chat openen