Menu Sluiten

Persoonlijke service voor úw administratie

De boekhouder voor Hoofddorp

Ben jij op zoek naar een professionele boekhouder die voor jouw bedrijf de boekhouding kan doen? Een extern kantoor die je alle rompslomp op dit gebied uit handen neemt en die ervoor zorgt dat alles tot in de kleinste details klopt? Dan ben je bij Voogd Administratieve Dienstverlening aan het juiste adres. We hebben in ons kantoor mensen in dienst die graag aan de slag gaan met het zo perfect mogelijk bijhouden van je administratie. Wij regelen jouw boekhouding voor Hoofddorp, maar kunnen daarnaast bijvoorbeeld ook van dienst zijn met alle belastingtechnische zaken.

Het boekhoudkantoor voor Hoofddorp

We hebben bij Voogd Administratieve Dienstverlening mensen in dienst die als geen ander weten wat er allemaal bij komt kijken om een goede administratie bij te houden. Wil jij je boekhouding ook door een extern bureau laten doen, zodat jij hier geen omkijken meer naar hebt? We snappen dat jij je als ondernemer gewoon bezig wil houden met het zo succesvol mogelijk maken van je bedrijf. Je betaalt bij ons een vast bedrag per maand, waarmee je alles op het gebied van je administratie aan ons uitbesteedt. Wil jij hier meer over weten? Dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen met al je vragen.

Een boekhouding in Hoofddorp doen

Als boekhouder voor Hoofddorp, Haarlem, Amsterdam en andere plaatsen in de buurt, verzorgen wij de administratie voor een groot aantal bedrijven. Onze mensen gaan hiermee ook graag voor jou en je bedrijf aan de slag. We maken hierbij gebruik van moderne software, zodat jij altijd inzicht hebt in wat er op het moment speelt bij je bedrijf en hoe dit er voorstaat. Jouw boekhouding is nu altijd up to date. Daarbij kunnen we je dan ook nog advies geven over hoe alles nog beter kan reilen en zeilen bij jouw bedrijf. 

Administratiekantoor zzp en mkb

Klantgericht

Persoonlijk contact staat op nummer 1. Zo zijn we voor vragen altijd telefonisch en via de mail bereikbaar.

Administratiekantoor zzp en mkb

Duidelijk

Uw administratie en belastingzaken voor een vast bedrag per maand. Geen uurtje factuurtje. Geen verrassingen.

Administratiekantoor zzp en mkb

Laagdrempelig

Ook als startende ondernemer of particulier bent u bij ons van harte welkom.

Wat wij als administratiekantoor doen

boekhouding

Boekhouding

Het verwerken van de administratie kunnen wij uit handen nemen. Wij zorgen dat alle stukken compleet zijn en alles zorgvuldig wordt verwerkt.

belastingaangifte

Salarisadministratie

Heeft u personeel in dienst? Wij kunnen voor u de loonstroken, jaaropgaven, aangiften en contracten opstellen.

rapportage

Rapportage

Wij kunnen periodiek rapportages opstellen zoals bijvoorbeeld liquiditeitsprognoses, jaarrekeningen en begrotingen.

vennootschapsbelasting omzetbelasting inkomstenbelasting en loonheffingen

Vennootschapsbelasting

Voor rechtspersonen moet jaarlijks de aangifte vennootschapsbelasting worden gedaan. Ook hiervoor zit u bij ons aan het juiste adres.

vennootschapsbelasting omzetbelasting inkomstenbelasting en loonheffingen

Omzetbelasting

Voor de meeste ondernemers moet er aangifte omzetbelasting worden gedaan. Wij kunnen dit helemaal uit handen nemen en voor jou verzorgen.

vennootschapsbelasting omzetbelasting inkomstenbelasting en loonheffingen

Inkomstenbelasting

Voor natuurlijk personen moet ieder jaar de aangifte inkomstenbelasting worden opgesteld. 

Wat anderen vinden

Chat openen