Menu Sluiten

Persoonlijke service voor úw administratie

Boekhouder Heemstede

Hulp bij administratie van boekhouders in Heemstede

Boekhouden moet makkelijk zijn. Daarom staan onze boekhouders in Heemstede en Haarlem omgeving van Voogd Administratieve Dienstverlening altijd voor je klaar! Zo houd je meer tijd over voor dingen die belangrijker zijn, of je nu een zzp’er bent of mkb’er bent. We vragen een vast bedrag per maand voor het uitbesteden van de administratie aan een van onze boekhouders in Heemstede. Op deze manier weet je zeker dat alles tot in de puntjes geregeld wordt en dat je achteraf niet voor onverwachte financiële verrassingen komt te staan. Maar ook voor fiscaal of financieel advies tussendoor staan onze medewerkers van Voogd Administratieve Dienstverlening natuurlijk altijd open: schroom dus niet om te bellen of mailen als je met een vraag zit!

Effectief en online boekhouding op orde

Om de boekhouding zo efficiënt en makkelijk mogelijk te houden, maken we gebruik van Yuki, een gebruiksvriendelijke boekhoudsoftware. Dus ook als je totaal geen kennis hebt van boekhouden, wordt de administratie bijhouden dankzij Yuki een fluitje van een cent! Het enige wat je hoeft te doen, is de Yuki boekhouding app downloaden op je smartphone of tablet, zodat je alle facturen en bonnen via deze weg digitaal aanlevert. Een andere manier is om de administratie via Google Drive, DropBox of e-mail naar de boekhouder in Heemstede te sturen. Wij werken dan meteen jouw administratie bij, zodat alle informatie actueel blijft. En ook niet onbelangrijk: jouw eigen financiële online omgeving is op ieder apparaat te raadplegen, zodat je altijd de juiste informatie bij de hand hebt!

Boekhouder in Heemstede nodig als particulier? Dat kan!

Heb je geen eigen onderneming, maar kun je ook wel hulp gebruiken van een online boekhouder? Ook dan kun je terecht bij Voogd Administratieve Dienstverlening! Stel dus bijvoorbeeld dat je je inkomstenbelasting moet opgeven, maar tegelijkertijd ook te maken hebt met aftrekposten en andere teruggaven. Hoe dit allemaal zit, zoekt de boekhouder in Heemstede voor je uit. En kun je slecht met geld omgaan en wil je graag weten waar je kunt besparen? Dan maken wij een duidelijk overzicht aan de hand van bankafschriften, zodat je beter weet waar de onnodige uitgaven zitten. We gaan zelfs zo ver dat we ook een budgetplan kunnen maken, zodat jouw spaardoelen makkelijker behaald kunnen worden!

Administratiekantoor zzp en mkb

Klantgericht

Persoonlijk contact staat op nummer 1. Zo zijn we voor vragen altijd telefonisch en via de mail bereikbaar.

Administratiekantoor zzp en mkb

Duidelijk

Uw administratie en belastingzaken voor een vast bedrag per maand. Geen uurtje factuurtje. Geen verrassingen.

Administratiekantoor zzp en mkb

Laagdrempelig

Ook als startende ondernemer of particulier bent u bij ons van harte welkom.

Wat wij als administratiekantoor doen

boekhouding

Boekhouding

Het verwerken van de administratie kunnen wij uit handen nemen. Wij zorgen dat alle stukken compleet zijn en alles zorgvuldig wordt verwerkt.

belastingaangifte

Salarisadministratie

Heeft u personeel in dienst? Wij kunnen voor u de loonstroken, jaaropgaven, aangiften en contracten opstellen.

rapportage

Rapportage

Wij kunnen periodiek rapportages opstellen zoals bijvoorbeeld liquiditeitsprognoses, jaarrekeningen en begrotingen.

vennootschapsbelasting omzetbelasting inkomstenbelasting en loonheffingen

Vennootschapsbelasting

Voor rechtspersonen moet jaarlijks de aangifte vennootschapsbelasting worden gedaan. Ook hiervoor zit u bij ons aan het juiste adres.

vennootschapsbelasting omzetbelasting inkomstenbelasting en loonheffingen

Omzetbelasting

Voor de meeste ondernemers moet er aangifte omzetbelasting worden gedaan. Wij kunnen dit helemaal uit handen nemen en voor jou verzorgen.

vennootschapsbelasting omzetbelasting inkomstenbelasting en loonheffingen

Inkomstenbelasting

Voor natuurlijk personen moet ieder jaar de aangifte inkomstenbelasting worden opgesteld. 

Chat openen