Menu Sluiten

Persoonlijke service voor úw administratie

De boekhouder voor Amstelveen

Ben jij voor je bedrijf op zoek naar een goede boekhouder in Amstelveen? Om hier iemand voor in dienst te nemen is misschien teveel gevraagd, maar je zit er waarschijnlijk ook niet op te wachten om alles zelf bij te moeten houden. Het is dan een goed idee om eens contact op te nemen met Voogd Administratieve Dienstverlening. We hebben mensen in dienst die klaar zitten om jouw vragen op boekhoudtechnisch gebied voor je te beantwoorden. Je kunt ons ook inschakelen om jouw gehele boekhouding voor je bij te houden. Zo neem jij jezelf heel wat werk uit handen.

Het boekhoudkantoor voor Amstelveen

Ben jij op zoek naar een boekhouder die voor jou je administratie kan regelen? Neem dan vandaag nog contact op met Voogd Administratieve Dienstverlening. Je wil als ondernemer niet een groot deel van je dag kwijt zijn aan het bijhouden van je boekhouding, je wil zoveel mogelijk tijd en energie steken in het groter laten groeien van je bedrijf! Wij nemen jouw je boekhouding in Amstelveen uit handen. Je betaalt ons dan een vast bedrag per maand, waarna wij ervoor zorgen dat alles tot in de details perfect voor je wordt geregeld. Meer weten over de mogelijkheden die je bij ons hebt? Je kunt hier ook altijd even een kijkje voor nemen op onze website.

Meer weten over ons boekhoudkantoor voor Amstelveen en omstreken?

Bij Voogd Adminstratieve Dienstverlening heb je te maken met mensen die alles weten van wat er bij het bijhouden van een boekhouding komt kijken. We doen dit werk graag voor onze klanten, die ook allemaal zeer tevreden zijn over het niveau en de nauwkeurigheid van onze diensten. We willen dit onze klanten ook zo eenvoudig mogelijk maken. Je stuurt gewoon je facturen naar ons door via een handige app en wij zorgen ervoor dat deze direct in je administratie wordt verwerkt. Meer weten over de mogelijkheden die je bij ons boekhoudkantoor voor Amstelveen hebt? Gewoon even contact met ons opnemen.

Administratiekantoor zzp en mkb

Klantgericht

Persoonlijk contact staat op nummer 1. Zo zijn we voor vragen altijd telefonisch en via de mail bereikbaar.

Administratiekantoor zzp en mkb

Duidelijk

Uw administratie en belastingzaken voor een vast bedrag per maand. Geen uurtje factuurtje. Geen verrassingen.

Administratiekantoor zzp en mkb

Laagdrempelig

Ook als startende ondernemer of particulier bent u bij ons van harte welkom.

Wat wij als administratiekantoor doen

boekhouding

Boekhouding

Het verwerken van de administratie kunnen wij uit handen nemen. Wij zorgen dat alle stukken compleet zijn en alles zorgvuldig wordt verwerkt.

belastingaangifte

Salarisadministratie

Heeft u personeel in dienst? Wij kunnen voor u de loonstroken, jaaropgaven, aangiften en contracten opstellen.

rapportage

Rapportage

Wij kunnen periodiek rapportages opstellen zoals bijvoorbeeld liquiditeitsprognoses, jaarrekeningen en begrotingen.

vennootschapsbelasting omzetbelasting inkomstenbelasting en loonheffingen

Vennootschapsbelasting

Voor rechtspersonen moet jaarlijks de aangifte vennootschapsbelasting worden gedaan. Ook hiervoor zit u bij ons aan het juiste adres.

vennootschapsbelasting omzetbelasting inkomstenbelasting en loonheffingen

Omzetbelasting

Voor de meeste ondernemers moet er aangifte omzetbelasting worden gedaan. Wij kunnen dit helemaal uit handen nemen en voor jou verzorgen.

vennootschapsbelasting omzetbelasting inkomstenbelasting en loonheffingen

Inkomstenbelasting

Voor natuurlijk personen moet ieder jaar de aangifte inkomstenbelasting worden opgesteld. 

Wat anderen vinden

Chat openen