Menu Sluiten

Persoonlijke service voor úw administratie

Het administratiekantoor voor Haarlem

Ben jij een ondernemer en wil je de tijd die je voor je werk hebt zo nuttig mogelijk besteden? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die we je bij Voogd Administratieve Dienstverlening allemaal te bieden hebben. We hebben bij ons bedrijf namelijk mensen in dienst die jou het bijhouden van je administratie uit handen kunnen nemen. Zo houd jij veel meer tijd over om te besteden aan je eigen werk en het zo goed mogelijk laten draaien van je bedrijf. Wij zorgen er daarbij wel voor dat je altijd op de hoogte bent van hoe het er met je bedrijf voor staat.

MKB Administratiekantoor Haarlem

Ben je MKB’er dan kun je prima een beroep doen op de diensten van MKB Administratiekantoor Haarlem van Voogd Administratieve Dienstverlening BV. De MKB boekhouder zorgt ervoor dat je boekhouding efficiënt online geregeld wordt. Tegenwoordig is het niet eens meer noodzakelijk om periodiek een bezoek aan het MKB administratiekantoor te brengen. Alles kan tegenwoordig uitstekend online geregeld worden. Ook in financieel opzicht hanteert MKB Administratiekantoor Haarlem gunstige tarieven MKB. Door voor deze specialist te kiezen weet je zeker dat de MKB rapportage wel in orde komt. Daar hief je geen moment meer van wakker te liggen. 

 

MKB Administratiekantoor Haarlem: voorbeeld van de moderne boekhouder

Gelukkig maar. De tijd van dozen vol bonnetjes, verloren geraakte bonnetjes en andere losse papiertjes is voorbij. Je moest ze jarenlang bewaren voor je boekhouder en de Belastingdienst. Gelukkig is de moderne MKB boekhouder met de tijd mee gegaan. Tegenwoordig is het bijhouden van een gedegen administratie een stuk makkelijker. Efficiënter ook vooral. De specialist in Haarlem is het schoolvoorbeeld van een moderne boekhouder, een boekhouder die verschillende dienstenpakketten levert. Als geen ander zijn zij in staat om je wat betreft de boekhouding compleet te ontzorgen.

 

Een goede boekhouding vraagt kennis en ervaring

 

Ondanks de innovaties op het gebied van de boekhouding, blijft de boekhouding al met al een omvangrijke klus die bovendien expertise vraagt. Als ondernemer heb je er vaak de tijd niet voor en mis je de elementaire kennis, zeker om met belastingzaken aan de slag te gaan. Ga maar na: er moeten overeenkomsten opgesteld worden, de premiebetalingen moeten de deur uit voor het personeel en wat dacht je van het bijhouden van de personeelsadministratie? Bij de expert in Haarlem bepaal je zelf wat je wel en niet wilt uitbesteden. Je kunt ervoor kiezen de gehele boekhouding over te dragen, het kan ook prima dat je zelf delen wil blijven doen. Wat dat betreft kan er altijd een maatwerk oplossing geboden worden.

 

De boekhouder denkt met je mee en helpt om je bedrijf te laten groeien

 

Afhankelijk van de omvang van de boekhouding die voor rekening genomen wordt en het aantal medewerkers krijg je een eerlijke prijs voor de uit te voeren werkzaamheden. Sterker nog; voor de prijs die gevraagd wordt had je de administratie eigenlijk al veel eerder uit handen moeten geven. De specialist in Haarlem denkt daarnaast met je mee en geeft je zowel gevraagd als ongevraagd advies. En dat altijd met als doel je bedrijf verder te laten groeien en om te profiteren van alle mogelijke belastingvoordelen. 

 

Administratiekantoor zzp en mkb

Klantgericht

Persoonlijk contact staat op nummer 1. Zo zijn we voor vragen altijd telefonisch en via de mail bereikbaar.

Administratiekantoor zzp en mkb

Duidelijk

Uw administratie en belastingzaken voor een vast bedrag per maand. Geen uurtje factuurtje. Geen verrassingen.

Administratiekantoor zzp en mkb

Laagdrempelig

Ook als startende ondernemer of particulier bent u bij ons van harte welkom.

Wat wij als administratiekantoor doen

boekhouding

Boekhouding

Het verwerken van de administratie kunnen wij uit handen nemen. Wij zorgen dat alle stukken compleet zijn en alles zorgvuldig wordt verwerkt.

belastingaangifte

Salarisadministratie

Heeft u personeel in dienst? Wij kunnen voor u de loonstroken, jaaropgaven, aangiften en contracten opstellen.

rapportage

Rapportage

Wij kunnen periodiek rapportages opstellen zoals bijvoorbeeld liquiditeitsprognoses, jaarrekeningen en begrotingen.

vennootschapsbelasting omzetbelasting inkomstenbelasting en loonheffingen

Vennootschapsbelasting

Voor rechtspersonen moet jaarlijks de aangifte vennootschapsbelasting worden gedaan. Ook hiervoor zit u bij ons aan het juiste adres.

vennootschapsbelasting omzetbelasting inkomstenbelasting en loonheffingen

Omzetbelasting

Voor de meeste ondernemers moet er aangifte omzetbelasting worden gedaan. Wij kunnen dit helemaal uit handen nemen en voor jou verzorgen.

vennootschapsbelasting omzetbelasting inkomstenbelasting en loonheffingen

Inkomstenbelasting

Voor natuurlijk personen moet ieder jaar de aangifte inkomstenbelasting worden opgesteld. 

Chat openen