Menu Sluiten

Persoonlijke service voor úw administratie

Het administratiekantoor voor Amsterdam

Het runnen van een eigen bedrijf is een mooie uitdaging en misschien wel de beste manier om echt volop te kunnen genieten van je werk. Je bouwt met eigen handen iets op en ziet dat dan langzaam maar zeker succesvol worden. Er komen echter ook wel wat minder leuke dingen om de hoek kijken als je een eigen bedrijf hebt. We hebben het dan bijvoorbeeld over de boekhouding die gedaan moet worden. We kunnen ons heel goed voorstellen dat je hier niet echt op zit te wachten, aangezien dit behoorlijk wat tijd en werk kan kosten. We raden je dan aan om eens contact op te nemen met Voogd Administratie Dienstverlening, het administratiekantoor voor Amsterdam en omstreken.

Je administratie in Amsterdam laten doen

Bij Voogd Administratieve Dienstverlening ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een dienstverlener die klaarstaan om jou de beste service te verlenen. Wij zorgen er graag voor dat jij je helemaal geen zorgen meer hoeft te maken om die administratie en dat deze helemaal perfect voor je wordt gedaan. Neem dan ook gewoon even een kijkje op onze website als je meer wil weten over wat wij voor je kunnen betekenen. Als administrateur voor Amsterdam weten we als geen ander wat er allemaal bij komt kijken als je jouw administratie zo goed mogelijk bij wil laten houden.

Meer weten over ons administratiekantoor voor Amsterdam?

Als je meer wil weten over wat wij voor je kunnen betekenen, dan kun je altijd even contact met ons opnemen met al je vragen. We staan klaar om deze voor je te beantwoorden, zodat je zeker weet hoe het allemaal werkt als je met ons gaat samenwerken. Je kunt dan bijvoorbeeld je facturen heel eenvoudig aan ons doorsturen via een speciale app, waarna wij deze facturen weer voor je verwerken. Meer weten? Je kunt dan ook even een kijkje nemen bij de uitgebreide informatie over ons werk op het gebied van administratie in Amsterdam.

Administratiekantoor zzp en mkb

Klantgericht

Persoonlijk contact staat op nummer 1. Zo zijn we voor vragen altijd telefonisch en via de mail bereikbaar.

Administratiekantoor zzp en mkb

Duidelijk

Uw administratie en belastingzaken voor een vast bedrag per maand. Geen uurtje factuurtje. Geen verrassingen.

Administratiekantoor zzp en mkb

Laagdrempelig

Ook als startende ondernemer of particulier bent u bij ons van harte welkom.

Wat wij als administratiekantoor doen

boekhouding

Boekhouding

Het verwerken van de administratie kunnen wij uit handen nemen. Wij zorgen dat alle stukken compleet zijn en alles zorgvuldig wordt verwerkt.

belastingaangifte

Salarisadministratie

Heeft u personeel in dienst? Wij kunnen voor u de loonstroken, jaaropgaven, aangiften en contracten opstellen.

rapportage

Rapportage

Wij kunnen periodiek rapportages opstellen zoals bijvoorbeeld liquiditeitsprognoses, jaarrekeningen en begrotingen.

vennootschapsbelasting omzetbelasting inkomstenbelasting en loonheffingen

Vennootschapsbelasting

Voor rechtspersonen moet jaarlijks de aangifte vennootschapsbelasting worden gedaan. Ook hiervoor zit u bij ons aan het juiste adres.

vennootschapsbelasting omzetbelasting inkomstenbelasting en loonheffingen

Omzetbelasting

Voor de meeste ondernemers moet er aangifte omzetbelasting worden gedaan. Wij kunnen dit helemaal uit handen nemen en voor jou verzorgen.

vennootschapsbelasting omzetbelasting inkomstenbelasting en loonheffingen

Inkomstenbelasting

Voor natuurlijk personen moet ieder jaar de aangifte inkomstenbelasting worden opgesteld. 

Wat anderen vinden

Chat openen