Menu Sluiten

Administratie

De administratie

Het vastleggen van financiële gegevens is een van de belangrijkste onderdelen voor de interne en externe rapportage. Informatie die jij nodig hebt om jouw onderneming te sturen zoals: De balans en winst-en-verliesrekening kasstroomoverzichten en kengetallen komen allemaal voort uit een goed vastgelegde administratie. Een goede administratie begint bij het bewaren en op tijd doorsturen van alle boekstukken. Bij ons maak je verkoopfacturen direct in het boekhoudpakket, en kun je inkoop,- en pinbonnen eenvoudig uploaden in de boekhouding. Doe je dit altijd direct op het moment dat je de bon ontvangt, dan ben je verzekerd van een administratie welke altijd de juiste informatie verschaft.

De administratie bestaat natuurlijk niet alleen maar uit financiële gegevens. Uit de loonadministratie blijkt bijvoorbeeld hoeveel FTE er in jouw onderneming zit. Wat is de actuele voorraad op het moment dat je kijkt in de administratie. Ook dit soort gegevens horen in de administratie thuis. Wij kunnen je op alle vlakken van de administratie adviseren, en helpen graag met het opzetten.

Hoe verwerk je efficiënt de administratie?

Werk online

Met een online administratie kun je ervoor zorgen dat alle bonnen en benodigde stukken direct in de administratie staan. De boekhouder heeft direct toegang en het overzicht van de winst en verlies is altijd up-to-date.

Online facturen sturen

Verstuur je een factuur aan een klant? Maak nooit meer een fout met een factuurdatum of nummer, maar maak de factuur online aan en zorg dat deze direct in de boekhouding verschijnt. Werk je met ons administratiekantoor? Dan zit dit bij ons pakket.

Bankkoppeling

Met de bankkoppeling worden alle banktransacties automatisch ingelezen in de administratie. Voordeel hiervan is dat wij jou altijd een overzicht bieden met bonnen en stukken die nog missen in de administratie.

Goed contact

Voor een goede en snelle verwerking van de administratie is goed contact met de boekhouder of administratiekantoor een must. Bij ons ben je altijd welkom om contact op te nemen. Ook als wij iets signaleren in de boekhouding nemen wij contact op om te kijken wat er speelt en of er hulp nodig is.

Online Archief

Ben je opzoek naar een bon voor bijvoorbeeld garantie of een retour? Geen probleem. Met een online administratie kun je met een druk op de knop de opgeslagen documenten opvragen.

Meer tijd om te ondernemen

Dankzij de slimme software van Yuki en de samenwerking met Voogd Administratieve Dienstverlening hou je meer tijd over om te ondernemen. Geen kopzorgen meer over die stapels met bonnen die gesorteerd en ingeboekt moeten worden, maar alles direct in de cloud beschikbaar en door ons verwerkt.

Hoe werkt de administratie dan precies?

Alle facturen en bonnen die jij ontvangt van leveranciers lever je aan in de online omgeving. Dit kan doormiddel van: Email, Dropbox, Google Drive, Upload en de Yuki-app. Alle aangeleverde bonnen proberen wij binnen 48 uur te verwerken.

In de online omgeving maak jij snel en makkelijk facturen die je direct naar jouw klant door kunt sturen. Welke direct in de boekhouding zal worden verwerkt.

Iedere maand of kwartaal is het tijd voor de aangifte omzetbelasting. Zodra de administratie helemaal compleet is zullen wij deze versturen naar de belastingdienst. Zelf kun je ook al halverwege het kwartaal zien wat de tussenstand is van de te betalen, of misschien zelfs wel te ontvangen btw is.

Aan het einde van het jaar, sluiten we de boekhouding af, stellen we jaarstukken op en dienen we de aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting in bij de Belastingdienst. 

Ook uw administratie efficiënt verwerken?

Maak een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op
Chat openen